Personajul numarul 1

Citesc agentiile de presa si ce-mi vad ochii: declaratiile multe si demne de mila ale lui Basescu.
In primul rand faptul ca este impotriva impozitului forfetar "pe de o parte". Stiti, in PDL e ca intr-o gasca cu un sef nebun care spune: Pogea baga si tu un impozit ceva. Apoi se intoarce catre public si spune: Ce l-o fi apucat pe asta (Pogea) sa introduca impozitul? E groaznic pentru cetateni!
Oare cine il mai crede? (intreb eu)
Apoi, alta boacana. Cu titlul de strict secret Basescu lanseaza teoria ca Boc va fi lansat pentru prezidentiale, ca masura extrema. Vezi sa nu! Dupa ce ca l-a facut premier (evident de fatada), ca sa ia toate loviturile (ale sindicatelor, populatiei, sa fie injurat de toata lumea), acum il propulseaza "in rang" de presedinte. Mai sa fie!
Basescu s-o fi crezand Putin si il vede pe Boc ca Medvedev, tot el sa aiba fraiele puterii...numai ca domnia sa uita un lucru: noi nu suntem Rusia.
Si ca sa fie cireasa de pe tort, in declaratii, evident, acesta mai lanseaza una: ca nu o sa mai fie in niciun partid, dupa ce isi paraseste tronul de presedinte. Hm...! La cate a zis, sunt curioasa daca se tine de cuvant!
O sa vedem cum e cu declaratiile de intentie ale presedintelui!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului