ARTICOL DE ARTICOL

Orgie sexuala cu medici, avocati si politicieni

● Generalul SRI Tiberiu Simion livra fete din Basarabia bordelurilor din Belgia si Olanda ● Dr. Lucian Burlea a facut un atac de cord cand a aflat ce se intampla in casa de vacanta a parintilor sai ● Deputatul Cristina Dobre este implicata in afacere ● Radu Ursanu, directorul Directiei Judetene de Tineret Iasi, si avocata Sandra Gradinaru sunt personajele secundare ale acestui scandal sexualDuminica dimineata, ora 3.00. Satul Dorobant, langa Iasi: casa de vacanta a doctorului Lucian Burlea, directorul Spitalului CFR Iasi. Drumul de acces la vila este blocat de autoturisme de lux a caror valoare depaseste o jumatate de milion Euro - VW Touareg, Mercedes, BMW, Audi etc. Personajele principale ale acestui scandal sunt generalul Tiberiu Simion, fost sef al SRI Iasi, fost sef de cabinet al prefectului liberal Marius Bodea, dr. Lucian Popa, directorul Spitalului de Urgente din oras si dr. Cristina Dobre, deputat PNL si manager al Spitalului de Recuperare. Al patrulea personaj important prezent a fost Monica Barladeanu, fiind de notorietate ca evolutia profesionala a acesteia a inceput la Iasi. Alaturi de cei patru, mai sunt si opt tinere din Basarabia, cu varste intre 16 si 19 ani, toate trecute ilegal peste frontiera de stat a Romaniei. In recuzita scandalului sunt incluse cateva sticle de Martini si vreo trei - patru de tequila, cateva cartuse de tigari si pe masa din mahon a livingului se mai afla noua liniute dintr-un praf alb, probabil cocaina. Tinerele, dezbracate complet, stau asezate in diverse pozitii lascive, aflate probabil sub influenta unor substante halucinogene. Generalul Simion si doctorul Popa nu reactioneaza in nici un mod la reprosurile celorlalti invitati ai medicului Lucian Burlea.
Filmul evenimentelorLa inceputul saptamanii trecute, dr. Lucian Popa s-a intalnit cu dr. Lucian Burlea, primind de la acesta din urma acceptul ca sambata seara sa faca o mica petrecere la vila din Dorobant, alaturi de cativa prieteni. Burlea a acceptat, mai ales ca avea programata o deplasare in Bucovina, singur, sotia sa fiind plecata la un congres in strainatate. Sambata noaptea, pentru ca pe drumul spre nordul Moldovei masina dr. Lucian Burlea s-a defectat, acesta si-a invitat cativa prieteni la casa de vacanta, gandindu-se ca oricum acolo era in plina desfasurare petrecerea organizata de prietenul sau, dr. Popa. I-a contactat pe Radu Ursanu, directorul Directiei Judetene pentru Tineret Iasi, avocata Sandra Gradinaru, pe Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul de Urgente si pe o alta cunostinta, al carei nume nu a fost dezvaluit, fiind vorba de o tanara de circa 25 de ani, din inalta societate ieseana. In momentul in care Lucian Burlea a intrat in propria casa de vacanta si a vazut orgia aflata in plina desfasurare, a facut un atac de cord, acesta fiind cunoscut cu tulburari cardiace. Desi pare greu de crezut, singurul care a avut prezenta de spirit a fost Radu Ursanu, cel care are studii superioare de teologie, desi este si licentiat de studii economice, absolvent magna cum laude. Acesta a aprins repede o lumanare si i-a asezat-o la cap doctorului Burlea. Imediat, avocata Sandra Gradinaru a trecut la executarea unor manevre de resuscitare a victimei, reusind dupa un intens masaj cardiac si respiratie gura la gura sa-l readuca la viata.
Dedesubturile afacerilor lui SimionOrgia desfasurata sub pretextul petrecerii de la casa de vacanta din Dorobant a fost initiata de generalul Tiberiu Simion. Acesta, impreuna cu deputatul Cristina Dobre, au adus ilegal din Basarabia pe cele opt tinere pentru a le trafica in Olanda, acolo unde se spune ca are relatii Monica Barladeanu. Doctorul Popa, medic de chirurgie plastica, a fost invitat pentru a stabili cu Simion si Dobre ce interventii de infrumusetare trebuie sa faca moldovencele in cauza, costul acestora si programarea operatiilor, astfel incat marfa sa fie de cea mai buna calitate. In plus, fetele au fost obligate sa treaca un test profesional, pentru a fi stabilit si nivelul lor de pregatire sexuala, in functie de care urma sa fie stabilit tariful prestatiilor si locul unde vor fi trimise. Din datele detinute in exclusivitate de reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi, aceasta afacere a fost initiata de cativa ani de generalul Simion, acesta beneficiind de o pozitie sociala si informativa care-l scotea din sfera oricaror banuieli. Mai mult, Simion avea primul informatii in cazul in care politistii sau procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT), condusi de Iulia Diaconu, ar fi prins vreun fir privitor la aceasta afacere. Sumele vehiculate ca fiind profitul realizat de Simion, Barladeanu, Dobre si dr. Popa se ridica la inimaginabila valoare totala de 150 milioane Euro, numai pe parcursul ultimilor noua ani. Exista informatii, inca neconfirmate, ca o mare parte a acestor bani ar fi fost tezaurizati sub forma de bijuterii de aur, depozitate in casetele de valori ale unei cunoscute institutii bancare din Iasi.
DeznodamantulDupa ajutorul decisiv acordat de Radu Ursanu, dr. Lucian Burlea si-a revenit si a vrut sa anunte imediat Politia, fiindu-i frica de praful alb de pe masa de mahon. De fapt, principala problema a acestuia consta in frica fata de reactia mamei sale, sotia prof. dr. Marin Burlea, doamna Geta fiind cunoscuta pentru reactiile sale dictatoriale in ceea ce priveste educatia copiilor. "Masa a cumparat-o mama de la Viena cu ceva timp in urma. Si-a dorit toata viata o asemenea masa, in casa de vacanta. Daca nebunul asta de general si cu felcerul ala de tate au stricat-o, imi dau demisia de la spital si fug in lumea larga. Nu stie nimeni mai bine ca mine cum face mama cand e nervoasa", a declarat dr. Lucian Burlea, la scurt timp dupa ce si-a revenit din starea de soc. Acest scandal sexual a fost descoperit din pura intamplare de jurnalistii de la Buna Ziua Iasi, care ieri dimineata au fost anuntati de menajera familiei Burlea ca dupa ce a inhalat praful alb de pe masa de mahon, a vorbit trei ore cu bunicul ei, mort in atacul de la Marasesti. Ulterior, dupa ce o mica mostra din praf a fost analizata la laborator, substanta a fost identificata: cocaina.Ultimele informatii detinute anunta ca Iulia Diaconu, seful DIICOT Iasi, a demarat o ancheta in acest caz, urmand ca rezultatele sa fie prezentate opiniei publice la finalizarea rechizitoriului.
ReactiiGeneralul Tiberiu Simion: "Imi plac fetele tinere, dar i-am servit pe unii prieteni din Benelux (Belgia - Olanda - Luxemburg - n.r.) pe care-i cunosc de cand faceam cursurile anti-NATO la Moscova. Fostii mei colegi au avut mai mult noroc ca mine si i-a detasat conducerea KGB in Occident. Vodca si-o procura singuri, dar cu fetele le este mai greu. Un pic de trafic este indicat, mai ales cand pensia e mica."Dr. Lucian Popa: "Cum credeti ca pot sa-mi exersez mana, si pe bani, daca am tipuri noi de silicoane care trebuie incercate? Fetisoarele astea sunt numai bune de experiment, mai ales ca sunt tinere si sanatoase, nu ca cele din Romania care mananca de ani de zile numai E-uri! Si nici banii pe care-i incasam de la general (Tiberiu Simion - n.r.) nu erau de lepadat."Av. Sandra Gradinaru: "Mi-a placut prezenta de spirit a lui Radu Ursanu, mai bine zis viteza cu care a aprins lumanarea. Mai rar asa barbat!"Radu Ursanu: "Domnul a dat, Domnul a luat!"Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat, seful UPU Spitalul de Urgente: "Doar in asemenea cazuri, cand Lucian (dr. Lucian Burlea - n.r.) a trecut pe langa... Doamne fereste, opinia publica poate intelege care este importanta unui Spital regional de urgente. Ma bucur pentru doctorul Lucian Popa, directorul spitalului unde lucrez, ca a avut posibilitatea sa-si exerseze mana de chirurg. Va dati seama, daca n-ar fi avut exercitiu, cate silicoane blegi ar fi montat? Ce nasuri sparte ar fi scos din sala de operatie?"Cristina Dobre si Monica Barladeanu au refuzat orice comentariu, retragandu-se intr-o tacere mormantala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului