Comanzi o pizza de la Domino's si mananci iaurt cu paine

Am comandat de foarte multe ori de la Domino's. Au pizza bunicica, sunt la 2 strazi de noi, ba chiar am descarcat si aplicatia pentru comanda online- ne amuzam mereu sa ne intrebam in ce stadiu e pizza: la cuptor, pe drum.
In fine, erau cateva avantaje, insa, in ultima vreme, au cam "stricat firma", cum se zice.
Iar acum doua zile au pus capac.
Sa va povestesc
Dau comanda online pe la ora 7pm de 2 pizza si sa.mi vina la 9(au optiunea asta). Pe la 9.15 sunam la ei sa vedem ce.i cu comanda si ne spun ca, da, optiunea cu precomanda nu le apare decat cu 30min inainte si ca sunt si foarte aglomerati, dar ajunge cam in 30min.
La ora 10 sunam (usor enervati) in ideea sa anulam comanda. Ni se spune ca e deja pe drum (am scris mai sus ca sunt la 2 strazi, asta inseamna 7-10min max). Buun!
Pe la 10.30 sunam din nou, foarte enervati si anulam comanda. Cel care a raspuns era mirat...in fine.
La 10.35 suna telefonul, era de la pizza, ajunsese in fata blocului si nu putea sa sune la interfon...ghinion, tocmai o anulasem.
Si acum sa explic faza cu interfonul: in fata blocului nu poti forma nr de interfon, doar in spate. Noi in aplicatie avem specificat acest aspect. Si nu e prima data cabd sotul coboara sa ia pizza pentru ca ei nu citesc bine.
Asta nu e tot. Acum vreo 2 comenzi n.au adus tot ce comandasem. Alta data au "uitat" sa aduca bautura care era la promotie, desi am specificat in comanda.
Eh...
Acum ne cautam furnizori de puzza in zona. Exclus PizzaHut!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului