La medicul de familie

Am scriu aceasta postare, desi nu are inca o finalitate.
Este vorba despre o intamplare la medicul de familie de aici. Mi-am facut programare pentru a discuta cu dr si apoi sa ma trimita la specialist.
O sa fac o paranteza: aici nu poti merge la specialist asa de capul tau, gen, hai sa mai fac un control la ochi ca n-am mai fost de vreun an. Nop! Nici macar la privat (unde sunt niste scoruri de cate 3 cifre).
Fara o scrisoare de recomandare de la medicul de familie nu poti merge si tot acolo scrie urgenta. Ah, si da, te poate programa si peste 3-4 luni. Am inchis paranteza, ca sa zic asa.
Aveam programare la 3.45, ajung cu 10 minute mai devreme, asa cum este recomandat, fac check-in-ul si astept.
Erau cam 3 persoane inaintea mea care asteptau la acelasi dr. Am constatat ca se decalasera programarile, dar asta e. Trece mai bine de jumatate de ora si deja incepuse sa-i cheme pe altii, care venisera dupa noi. Ah, te cheama prin intermediul unui panou.
Eu eram si cu cei doi copchii dupa mine, unul care nu dormise deloc pentru ca l-am luat direct de la gradi, celalalt deja era agitat.
Am asteptat mai bine de o ora si nimic. Ce am observat e ca mai era o doamna care venise dupa noi si nici ea nu era chemata. Doamna nu era englezoaica, cred ca era din Nepal/India. Cand am vazut ca au fost luate deja 4 persoane ce venisera dupa noi, eu m-am ridicat nervoasa sa plec.
Sotul a mers la receptie sa intrebe, iar raspunsul a fost ca au fost multe urgente si s-au decalat programarile.
Am ramas perplecsi: care urgente? Intr-o ora si ceva de cand stateam acolo nu a fost nicio urgenta.
Am decis sa plecam, era prea nervoasa, mai ales cand ne-a propus sa ne faca alta programare.
Intre timp a venit si dna de alta nationalitate si brusc i-a aparut numele pe monitor.
Am plecat.
A doua zi am elaborat ditamai plangerea si am trimis-o pe email catre 3directii diferite. Am primit deja email si telefon cu solicitarea daca sunt de acord sa ajunga la managerul clinicii.
Vom vedea ce se intampla. Inteleg ca ei iau foarte in serios plangerile.
Va tin la curent!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului