Mama de doi! Episodul...nici nu mai stiu!

Am zis sa va mai povestesc din viata de mama cu doi teroristi, nu de alta, dar sa ne mai amuzam. Acum!
Ca acum 3 zile cand s-au petrecut evenimentele nu au fost prea amuzante.
Dupa amiaza, dupa ce ii colectez pe amandoi de la scoala/ gradinita ajungem acasa. Cel mic voia mandarina, asa ca ii curat una intr-o farfurie si il las pe canapea sa manance. Urc cu cel mare la etaj sa isi schimbe uniforma. Sa zic ca ne-a luat vreo 10 minute.
Cobor si ce-mi vad ochii? Cel mic era in baie, pe jos apa de vreo 2cm inaltime, el in sosete lipa-lipa si se distra grozav. Apa la chiuveta curgea. In wc era farfuria din care mancare mandarina, cojile de la mandarina si mai la fund sticla cu sapun lichid. Deci, pe scurt, durere! Il dezbrac si ma apuc sa curat baia. 
Ajung in bucatarie, el deja desfasurase vreo 2 m din hartia de copt. 
Trec vreo 2 ore lipsa traznai, timp in care fac mereu pe judecatorul si mediatorul, altfel s-ar apuca de wresling la fiecare 10minute. 
Seara dupa ce mancam, ma apuc sa spal vasele. Il aud pe cel mare: vino, mama!
Ma duc in sufragerie, cel mic pictase juma' de perete cu o carioca albastra. Ma apuc sa sterg repede cu servetelw umede. Intre timp aud usa de la cuptorul cu microunde si imi dau seama ca mai face vreo traznaie.
Ei, ce vad? Pusese in microunde o mana de litere de plastic cu magnet de pe frigider. Pfff! Bine ca nu a apucat sa le dea drumul! Asta imi lipsea: magnet in microunde!
A fugit iar la baie, unde, ce credeti ca face: se urca pe wc si trage de apa sa aprinda si sa inchida lumina! (In UK aproape in toate baile nu exista intrerupator pentru lumina, ci o ata de care tragi).
Deci, asta a fost intr-o zi! N-am timp si nici rabdarea necesara sa scriu tot ce fac astia doi, dar cred ca as scrie o carte!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului