NERVII ZILEI

Citesc pe Mediafax ca decanul fac de Stiinte Politice, Cristian Preda candideaza la alegerile pentru Parlamentul European...nu-mi vine sa cred...
Oare nu e aceeasi persoana care a "manageriat" de altfel destul de prost Summitul pentru Francofonie?
Oare nu el este cel care a afirmat, citez "din cauza lui Eminescu, cultura romana este moarta, spre deosebire, de exemplu, de cea franceza, care nu are "un om deplin al culturii", cum sunt romanii "obligati" sa-l considere pe Eminescu".
Oare nu e aceeasi persoana care a fost investigat de OLAF in 2004 pentru deturnare de fonduri? Si redau din arhiva Ziua:

"In 2004, cand, in urma unei investigatii ale Oficiului European de Lupta Anti-Frauda (OLAF), erau mari sperante sa se inceapa urmarirea penala contra fostului decan, Daniel Barbu, acesta s-a retras, impingandu-l in fata pe Preda. Facultatea a fost investigata oficial pentru un program cu participanti invizibili din MAE, MApN, Guvern si Parlament. OLAF, Corpul de Control al Guvernului, Curtea de Conturi si alte institutii speciale au relevat neregulile derularii programului TEMPUS PHARE, proiectul JEP_IB 13219-98, ce prevedea alocarea a 214.610 EURO pentru formarea si perfectionarea inaltilor functionari publici in administrarea acquis-ului comunitar, care a starnit un scandal cu interpelari in Parlamentul European si reverberatii in presa straina, pe tema coruptiei la universitari romani".

Si acum, respectivul ce spune:

"Am decis să intru în Partidul Democrat Liberal. Vreau să aduc un plus acestei formaţiuni. Am de asemenea dorinţa să candidez la alegerile pentru Parlamentul European din 7 iunie 2009. Cred că pot reprezenta cetăţenii români cu demnitate, în numele unor convingeri politice şi având în vedere un viitor mai bun pentru noi toţi, cetăţeni ai Europei", scrie Preda pe blog.
El menţionează că îşi va explica deciziile într-o conferinţă de presă organizată, miercuri, la sediul PDL Sector 4.

Sa ne lase...daca oameni de genul acesta ne va reprezenta in Parlamentul European...(nu ca ar fi singurul).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului