Forumul National pentru Voluntariat si Incluziune Activa

Vrei sa afli mai multe despre voluntariat si despre incluziunea sociala?

Crezi ca toti avem aceleasi sanse indiferent de posibilitatile pe care le avem?

Faci parte dintr-o organizatie care promoveaza voluntariatul sau care lucreaza cu voluntari, sau poate din departamentul de HR al unei firme?

Ai facut voluntariat sau esti interesat de acest subiect?

Crezi ca ai putea sa ne impartasesti din experienta ta si sa asculti experienta celorlalti?



Te asteptam atunci la Forumul National pentru Voluntariat si Incluziune Activa, eveniment organizat deAIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative in perioada 29 - 30 Mai 2010, in Cluj Napoca, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.


Inscrie-te pana pe 28 Mai, orele 13:00 trimitand formularul completat cu datele tale la adresa stefania.sabo@initiativedurabile.ro



Formularul este disponibil pe site-ul www.initiativedurabile.ro (sectiunea noutati si sectiunea SCEVIA) sau, dupa caz, in atasamentul acestui mail.


Parte a Proiectului S.C.E.V.I.A. – Spatiu Civic European prin Voluntariat si Incluziune Activa, co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Forumul National isi propune sa reuneasca reprezentanti ai sectorului asociativ romanesc, reprezentanti ai sistemului de invatamant, reprezentanti ai sectorului privat care lucreaza sau doresc sa lucreze cu voluntari si cu tineri cu posibilitati reduse, studenti si persoane interesate de cele doua subiecte: voluntariat si incluziune sociala.



Forumul va reprezenta un spatiu de comunicare pentru cei care implementeaza programe de voluntariat, programe de dezvoltare a sentimentului de cetatenie activa si cetatenie europeana, politici de tineret si este deschis catre tinerii care doresc sa afle mai multe informatii despre voluntariat si incluziune activa.



Prin proiectul SCEVIA, AIDA si partenerii sai: Liceul pentru Deficienti de Vedere (Cluj-Napoca), Liceul pentru Deficienti de Auz (Cluj-Napoca), Colegiul Economic (Buzau) si Universitatea Babes-Bolyai prin Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si respectiv Facultatea de Studii Politice, Administrative si ale Comunicarii doresc promovarea voluntariatului pentru tinerii cu deficiente prin crearea de posturi de voluntar in diferite ong-uri, firme si institutii din Cluj-Napoca pentru 10 tineri cu deficiente de auz si 10 tineri cu deficiente de vedere.



Pentru mai multe detalii va rugam accesati:

www.initiativedurabile.ro (pagina de Internet a Asociatiei pentru Initiative Durabile - Alternative)

sceviacluj.wordpress.com (blogul proiectului)

sau prin mail: Manager Proiect, Sonia Bercuci - sonia.bercuci@initiativedurabile.ro

--

Stefania Sabo

Assistant to the Director & Office Manager PATRIR
e-mail: stefania@patrir.ro
web: www.patrir.ro

Tel/Fax: +40 264 420298
Mobil: +40 740 341 097
Address:str. Ion Ghica, nr.30
400306, Cluj-Napoca, Romania

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului