Posta Romana...experiente dintr-o institutie uitata de lume!

Dimineata la ora 9 ma infiintez la posta de langa mine sa platesc rata. Platesc de obicei la ei pentru ca au programul mai lung decat la o banca si e langa mine.
Revin, ajuns pe la 9 si era multa lume. din cele 6-7 case, doar 3 erau deschise si doar la una puteam sta...adica unde era coada cea mai mare...foarte mare. Ma asez rabdatoare la coada, destul de zen asa (dormisem bine).
Pe la jumatatea drumului spre casa, era deja 09:45, se spune de la casierie ca la ora 10 se va mai deshide inca o casa, langa.
Va dati seama ca toate persoanele se apucase sa se mute la casa ce se va deschide ABIA peste 15 minute. S-a creat o harmalaie de nu-mi venea sa cred. Toata lumea tipa pe acolo, care in ce ordine a stat la coada. Of, Doamne!
intre timp, s-a mai intamplat un "eveniment": o doamna de la un alt ghiseu ridica un colet. Si cand i se aduce coletul acesta era deschis. I-a spus celei care lucra ca nu poate sa-l primeasca asa, si vrea sa discute cu Diriginta Postei. Dna de la posta foarte ofticata incepuse sa se certe cu ea. Cand s-a apucat sa dechida pachetul de fata cu toata lumea a observat ca lipseau niste elemente din pachet. Va dati seama ca a facut scandal Si pe buna dreptate, mai ales ca dna de la posta nu voia sub nicio forma sa-si cheme superiorii.
Un alt domn de langa mine spunea ca si lui i s-a intamplat asta. A observat abia acasa ca lipsea ce astepta si abia acasa a vazut ca era lipita cu scotch cutia ce fusese taiata.
Urat, foarte urat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului