Sunt ciudati englezii astia...in bine!


* Cand se muta dintr-o casa in alta cheama un camion de la o firma specializata in mutari si cara tot o data. Nu ca la noi, caram sacii cu haine si mobila in 7 drumuri cu masina proprie (daca avem) sau cu a vecinului.

* Sunt foarte civilizati in trafic: nu claxoneaza, nu-ti taie fata, te lasa sa intri in bulevard dintr-o strada adiacenta.
Aglomeratie pe strada, pe banda pentru inainte cel putin 20 de masini, iar pe banda spre stanga niciuna. Da, exact, desi era trafic nimeni nu s-a gandit sa o ia inainte si la semafor sa se bage in fata celorlalti.

* Toti copacii au cate o eticheta cu numere, adica toti sunt numerotati si nimeni nu taie niciun copac, doar pentru ca il deranjeaza umbra.

* Toti stapanii de caini utilizeaza cu responsabilitate pungutele si cosurile de gunoi special amenajate pentru catei.

* Au anti-reclama la antibiotice. Nu doar ca doctorii prescriu extrem de rar antibiotice, dar au si campanii impotriva acestora.

* Intr-o singura reclama - la haine, participa o tipa cu sindrom Down, un tip de culoare, un alt tip in scaun cu rotile, o tipa supraponderala si inca una super slaba. Asta inseamna toleranta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului