In Romania de azi mori cu zile

Azi la Policlinica Elias. Eram acolo si asteptam niste reultate. In timp ce o madama se tot foia si nu-mi gasea rezultatele, vine o asistenta si tipa dupa salvare. Se apuca doamna cu pricina si suna, caci unui domn i se facuse rau in sala de asteptare.
Si cum ziceam, se apuca si suna, raspunde la tot felul de intrebari dupa care (din cate mi-am dat seama) o trimite sa sune in alta parte. Suna din nou, iar explica aproximativ ce explicase cu 5 min mai devreme.
Intre timp, o doctorita de la radiografii ia trusa de prin ajutor si tensiometru (s-a strigat ca e si cardiac) si merge la locul cu pricina. Evident ca aceasta doctorita rezolvase problema pana sa-si miste fundul cei de la Salvare.
De ce? Pentru ca trebuia sa se sune intai la Registratura, sa se inregistreze, sa vada cine e liber si apoi sa se trimita o persoana.
Retineti, eram la policlinica. Deci, daca la spital nu vin rapid cei de la salvare, ce te miri ca nu vin la timp cand ii chemi in alte locuri!?!
Si apoi, pentru ce mai platim "un amar de bani", vb unui pacient pe hol, daca nu avem parte de nici un fel de serviciu din partea lor?
De ce politicienii nostri sunt interesati mai mult de droguri, prostitutie, referendum, si nu vad adevaratele probleme existente: criza, sistemul sanitar, educatia, asigurarile sociale etc.?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului