BLUE OCEAN STRATEGY - Anuleaza concurenta

FinMedia anunta organizarea conferintei extraordinare BLUE OCEAN STRATEGY - Anuleaza concurenta, eveniment ce se va desfasura in data de 18 mai 2011 la Hotel Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate.

In aceasta conferinta, care schimba regulile jocului, profesorul Shipilov, directorul de program in cadrul Institutului Blue Ocean Strategy va prezenta conceptul si paradigma "Blue Ocean Strategy" plus instrumentele pentru crearea si capturarea cu succes a oceanelor albastre.

Examinand o gama larga de miscari strategice in multe industrii, Strategia de tip Blue Ocean subliniaza cele 6 principii pe care orice companie le poate utiliza pentru a-si formula si executa cu succes strategiile de tip "blue ocean".

Acest eveniment unic organizat in Romania reprezinta prima conferinta de strategie ce isi propune sa schimbe complet gandirea traditionala cu privire la strategiile corporatiste, deschizand o noua cale pentru a castiga in viitor.

Avem placerea sa va transmitem atasat brosura acestui eveniment, invitandu-va pe aceasta cale sa participati la aceasta conferinta organizata pentru prima data la Bucuresti.

Nu ratati oferta speciala pentru inscrieri pana la data de 19 Aprilie.

Pentru detalii legate de acest eveniment va stau la dispozitie.



Cu stima,
Alina Enache
Tel./Fax:021.316.62.34
E-mail: aenache@finmedia.ro
Web Site: http://www.finmedia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

un nou inceput - o continuare