Invitatie pentru jurnalisti: Dezbatere la CJI - Noul Cadru Financiar Multianual al UE, 2014 - 2020

Hotnews.ro si Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) va invita la o dezbatere cu tema Noul Cadru Financiar Multianual al UE, 2014 - 2020. Evenimentul va avea loc joi, 27 octombrie a.c., incepand cu orele 16.00, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, et.1 (Cladirea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant).

Intalnirea isi propune sa afle care este pozitia autoritatilor si a expertilor in legatura cu consecintele pe care Noul Cadru Financiar Multianual le are asupra dezvoltarii viitoare a Romaniei in context european. Pana in prezent, au confirmat participarea Ministrul Afacerilor Europene, domnul Leonard Orban, Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Dl. Nicolae Idu, precum si reprezentanti ai Ambasadei Marii Britanii.
Intalnirea va fi moderata de Dan Popa, senior editor la Hothews.ro.

Aceasta este cea de-a doua dintr-o serie de patru intalniri offline ce se vor organiza in cadrul proiectului Parlamentor.ro, derulat de Hotnews.ro si CJI in perioada martie 2011- februarie 2012 si co-finantat de Parlamentul European. Programul isi propune sa implice publicul in dezbaterile relevante pe teme de maxima actualitate la Parlamentul European, in special din domeniul economic s social, dand astfel cetatenilor ocazia de a interactiona cu alesii care ii reprezinta la Bruxelles si Strasbourg. (Mai multe detalii despre proiect la http://www.parlamentor.ro/despre/proiect ).

Pentru informatii suplimentare si confirmari va rugam sa ne contactati la tel/fax: 021 311 1375, e-mail: carmen@cji.ro, persoana de contact Carmen Macavei, asistent executiv al CJI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

un nou inceput - o continuare