A fost o presimtire?

Simti cum se invarte totul in jur. Te simti cumva ca intr.un cerc, nu are capete, nu are fund. Te uiti in jur si nu vezi nimic. Incepe sa.ti bata inima mai tare, dar inca nu.ti dai seama. Te simti cumva agitat si nu intelegi de ce. Te ridici de pe scaun si te asezi la loc cu aceeasi viteza. Oare ce se intampla? Abia acum simti cum inima iti sare din piept, asa, fara motiv. Apoi se aprinde beculetul din cap: e de fapt o presimtire, probabil una rea de esti asa agitat.
Te simti singur. Apuci telefonul sa suni pe cineva, dar pe cine si la ora asta asa tarzie? Cui crezi ca-i va pasa de presimtirile tale? Nici n-ai putea sa ii explici de fapt ce simti, si chiar daca ai incerca sa explici, cine te-ar intelege? Te asezi din nou pe scaun si respiri adanc, nu ai cui sa-i povestesti. Ca de fapt, ce? Ca ai impresia ca ti se va intampla ceva rau. Esti singur. Realizezi abia acum ca de fapt ai fost singur mereu, si atunci cand ieseai la cafea cu ei, si atunci cand in club te distrai, si in parc. Ii considerai cei mai buni prieteni, dar tu de fapt erai singur. Erai in lumea ta, inchipuita, in care lumea e buna, campul e verde, iar soarele rasare doar sa dea viata.
Inca iti bate inima destul de tare. Inghiti o gura de apa si parca ii simti gustul pana in intestine. Aprinzi o tigara si tragi cu pofta sa simta fiecare participa din plamani. Degeaba. O stingi si te mai invarti in cerc. Si te ia o ameteala, asa usor. Simti cum tot corpul tau se moleseste si te cuprinde lenea. In aceasta noua stare, inca mai poti gandi. Te intrebi: o fi fost cu adevarat o presimtire sau o stare trecatoare? Cine stie?!?


                                                                                                                                       Semnat: A.W.I

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului