Bucura-te!

O zi ca oricare alta, cu putin soare si cativa nori.
Te trezesti, ca niciodata, cu jumatate de ora inainte sa sune ceasul si te simti extraordinar, de parca ai fi dormit o saptamana intreaga. Asa intr-o doara, parca te incearca  sentimente de bine, te apuci sa-ti citesti previziunile zodiacale...hehe, de cand n-ai mai facut asta.
Apoi, cu inima plina de dragoste, parca pentru toti si toate, iti vine ideea sa asculti muzica. Si nu orice fel de muzica, ci doar cea de calitate...alegand dintre toate Baniciu. Si parca iti e drag sa-l asculti, sa stai nemiscata, sa visezi cu ochii deschisi.
Te simti bine, te-ai trezit minunat!
Atunci hai sa profitam de aceasta zi in care soarele se arata asa usor de printre nori, vrea sa-ti mangaie fata, sa-ti ureze Buna dimineata! si O zi frumoasa!
Va fi frumoasa pentru ca tu o faci sa fie asa!
Sentimentul de exaltare nu dispare si parca iti vine sa dansezi prin casa in timp ce-ti cauti hainele pentru ziua de azi. Te opresti pentru o secunda si te intrebi De ce? Ridici din umeri...nu stii!
Nu stii de ce te-ai trezit asa (de obicei esti lenesa si amani soneria de 100 de ori), nu stii de ce te simti asa (nu ai niciun motiv), nu stii de ce-ti vine sa canti (ai uitat si versurile de cand n-ai mai facut-o).
Nu stii!
Dar ce mai conteaza, important este sa mentii aceasta stare, sa o hranesti si sa continui. Poate intr-un final va veni si motivul...sau poate ca nu. De fapt, nu-ti trebuie un motiv anume sa te bucuri, sa fii fericita!
Iti trebuie doar o vointa de neclintit de a te bucura de tot ce te inconjoara si sa dai la o parte restul.
Bucura-te!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului