Delta Dunarii...o oaza de liniste!

Simt nevoia unei evadari...din viata de zi cu zi, din tot ce e in jur, dintre lucrurile care apasa, care te agaseaza. Simt nevoia sa fug cateodata!
Nu din lasitate (sper!), ci mai degraba datorita unor elemente care s-au agatat usor, usor de tine si te trag in jos si simti ca te lasa genunchii de la greutatea lor. Si atunci e acel sentiment puternic sa te scuturi de tot si de toate si sa fugi cat mai departe. Sa te lase in pace macar o clipa! Iar tu sa profiti la maxim de acea clipa.
E o dorinta asidua de a visa la stele verzi, de a te uita la cer fara sa te gandesti la nimic, de a trai clipa, secunda.
Si daca stau bine sa ma gandesc mai e putin, doar o saptamana. De 1 Mai evadez in...Delta. Am mai fost de atatea ori in Delta si-mi place foarte mult. Desi acum, in perioada asta va fi  frig si nu foarte confortabil, chiar nu mai conteaza. Va fi scurta mea oaza de liniste si pace!
Vreau sa stau 3 zile pline fara TV, fara telefon (oricum am inteles ca in zona nu prea merge semnalul), fara nebuni, fara cotidian, fara...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului