Platforma de tranzactionare

Membra a Metropolis Business Group, Metropolis Hosting Agency reprezinta o platforma de tranzactionare si consultanta in domeniul afacerilor.
Societatea furnizeaza servicii de contractare – ofertare, business brokerage, negociere si consultanta in vanzari, completand astfel activitatea grupului de firme din care face parte.
Metropolis Business Group face parte, alaturi de Alter Ego Group si AllConsulting Group, din VP Holding, ansamblu de societati ce reuneste firme specializate in domenii precum: Imobiliare, Consultanta Financiara, Marketing, Media si Design, Arhitectura, Inginerie, Consultanta in obtinerea de fonduri nerambursabile, Contabilitate si Resurse Umane.

OBIECTIVE SI MISIUNE
Plecand de la deviza „Safety makes good business” suntem interesati de parteneriate “win-to-win” bazate pe transparenta, claritate, siguranta si durabilitate in timp.
Prin identificarea raportului optim dintre investitie si eficienta tehnica, Metropolis Hosting Agency isi propune sa contribuie la realizarea unor proiecte industriale si comerciale sigure, durabile. In vederea realizarii acestui obiectiv colaboram concomitent cu toate partile implicate in livrarea unui proiect: furnizori, ingineri, proiectanti, arhitecti, executanti si beneficiari.
Rezultatul activitatii noastre se materializeaza intr-un volum mare de vanzari pentru companiile colaboratoare, in cresterea competitivitatii birourilor de arhitectura si inginerie partenere si nu in ultimul rand, in proiecte viabile.

SERVICII
Serviciile furnizate de Metropolis Hosting Agency reprezinta sprijinul de care are nevoie o companie pentru consolidarea pozitiei pe piata.
• Contractare si ofertare
Selectionarea furnizorilor in vederea lansarii cererii de oferta, gestionarea si analiza ofertelor primite, plus consiliere in privinta achizitiei produselor/serviciilor solicitate
• Business Brokerage
Intermedierea tranzactiilor in domeniul constructiilor prin promovarea produselor direct catre birourile de arhitectura si inginerie.
• Asistare la negociere
Elaborarea si medierea clauzelor contractuale, conform necesitatilor fiecarei parti, pentru tranzactii complexe, desfasurate pe o perioada lunga de timp
Serviciile noastre ajuta la majorarea volumului de vanzari si incasari al companiei dumneavoastra si inlesnesc accesul la contracte importante si colaborari fructuoase.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului