Protestez impotriva stirilor inutile (barfelor)

Nu sunt genul care citeste Cancan, Libertatea sau alte asemenea "reviste". Nu ma intereseaza prea mult viata vedetelor, nu sunt pasionata de actiunilor lor sau de prezenta la TV. Drept urmare, nu urmaresc nicio emisiune TV (de niciun fel). Nu pot, nu am rabdare, nu ma intereseaza. Multe dintre ele mi se par uluitor de urate, de prost realizate sau chiar inutile. In fine, e parerea mea!
Dar, ca sa faci prima stire din show-ul execrabil al Biancai si a celuilalt, la o televiziune de stiri mi se pare josnic. Nu mai pot sa inghit asa ceva. Adica, incet, dar sigur, voi renunta sa mai urmaresc si stirile TV.

Dragi producari de la TV: in acest moment protestez impotriva acestor stiri si informatii. Nu ne intereseaza, nu ne ajuta cu nimic, nu ne ofera nimic in plus pentru cultura noastra generala, ba mai mult ne face rau.
Nu e prima data cand sunt furioasa pe astfel de stiri, insa da, e prima data cand o spun pe acest blog, in mod oficial. Suntem satui de aceste "modele" superficiale, nu vrem si nu suntem de acord ca ai nostrii copii sa inghita aceste informatii inutile si de prost gust.

Deci, raman la posturile care pot sa furnizeze informatii concrete, reale si utile pentru noi, din gama filme (AXN, Universal, Diva etc), natura (Animal Planet, National Geographic, Discovery etc) sau informatii externe (CNN, BBC etc). ATAT
Imi pare rau insa ca nu putem sa  platim cablu TV in functie de alegerile noastre. Ar fi util!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului