"Am dintii tai in geanta..."

Este cea mai simpatica replica pe care am auzit.o vreodata...
Si acum sa va povestesc despre ce e vorba
Este vorba despre un om minunat, un doctor dedicat pasiunii sale majore: pacientii. Face si reuseste sa faca oamenii fericiti. O sa.mi spuneti ca un doctor/medic nu face niciodata oameni fericiti sau poate ca asta e menirea lor. Nu este adevarat!
Acei care pun pasiune in ceea ce fac depasesc bariera de a fi medici. Atunci cand iti rapesti din timpul tau pretios ca sa vii sambata la cabinet, pentru ca stii ca un pacient are nevoie maxima sau atunci cand bati orasul in doua intr.o seara ca sa ajungi la laborator, sa te intorci iar la cabinet si la 8 seara sa ai totul pregatit pentru ca pacientul pleaca maine in concediu...asta nu mai e doar o simpla meserie, nu e doar un job. Asta e respect pentru proprii pacienti si e respect pentru ceea ce faci!
Atunci cand iti dai silinta ca totul sa fie aproape perfect, ca toti cei care iti calca pragul sa fie mai mult decat multumiti...de astfel de oameni dedicati avem nevoie ca sa avansam.
Stiu, carcotasii vor spune ca o face pentru bani. Iarasi va contrazic. Daca vii de acasa cu bani ca sa cumperi materiale mai bune, pentru ca pacientul sa nu mai simta durere sau sa fie confortabil pe scaunul ala, atunci sigur banii nu intra in discutie.
O vezi si o simti ca te abordeaza de cum intri, cald, cordial, relaxat, desi poate in ziua aia a avut mai multi pacienti sau poate chiar nu a apucat sa manance decat un castravete pe fuga...da, atunci chiar te duci cu drag.
De multe ori stii foarte bine ca acea carie mai poate sta linistita acolo, dar te duci, pentru ca ai prins drag. Sau multi dintre noi avem sechele din copilarie si nu te duci la dentist decat atunci cand doare ca naiba sau cand nu mai vedem cu ochiul stang...si da, uiti de toate, pentru ca stie cum sa abordeze problema ca un  profesionist, stie sa.ti explice si sa te calmeze ca un psiholog innascut, si da, stie sa.si gestioneze situatia ca un adevarat manager.
In cabinet e seful, insa te face sa te simti relaxat, nu chiar ca la piscina, dar iti piere teama de dentisti.
As mai povesti...poate alta data, nu vreau sa par exagerata!

Vreau sa mentionez clar, ca nu sunt platita sa fac reclama. E doar opinia mea personala, nu aveti decat sa incercati pe pielea voastra si sa ma contraziceti...evident, cu argumente.
Nu va ramane decat sa incercati Cabinet Stomatologic Evi-Dent. Chiar astept pareri...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

Educatia financiara si importanta ei in viata copilului