De dragul ei

Spuneam ca de data asta timpul a trecut mai repede, credeam ca si de data asta totul trece mai repede. Insa, parca in ultimele zile secunda s.a oprit si nu mai vrea sa mearga mai departe. 
In loc sa te simt tot mai aproape, parca se indeparteaza de mine...si clipa si timpul. Si stau si veghez asupra ei, cu speranta ca in cele din urma limba din orologiu se va misca. 
Iti doresti lucruri, iti doresti sa ai, sa poti, sa faci. Iti doresti de toate, poate chiar sa cuprinzi lumea cu ambele maini. Dar niciodata nu vei putea, nu vei avea totul. Si abia in momentul in care realizezi ca de fapt nu se poate, atunci si numai atunci te regasesti pe tine insuti. Atunci si numai atunci iti dai seama ca de fapt totul se reduce la iubire. Acest sentiment atat de complex, atat de important si atat de necesar. Nu poti sa treci prin viata fara sa ai parte de el, macar o data. Nu ai cum sa ratezi fericirea, entuziasmul, bucuria, nebunia, sa gusti din veninul nefericirii, al tradarii, al nesigurantei, al dezamagirii si al geloziei. Trecem prin toate, doar de dragul iubirii. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Floarea de mac - simbolul sacrificiului soldatilor

Amintiri dintr-o zi de iarna

un nou inceput - o continuare